Het bedrijf

Kemperbouw is hét bouwbedrijf voor Purmerend en omstreken, in 1981 opgericht door ing. Piet Kemper. In 1996 kwam de leiding van de bouwonderneming in handen van Erwin Kemper. Met onze decennialange ervaring heeft de bouwwereld geen geheimen meer voor ons. Van ontwerp, inkoop tot oplevering, zijn wij uw solide aannemingsbedrijf. Kemperbouw staat voor transparantie, kwaliteit, flexibiliteit en heldere afspraken. Onze goede naam en tevreden klanten hebben we juist daaraan te danken.

Kemperbouw bouwt woningen met karakter, met uitstraling
Kemperbouw werkt samen met gerenommeerde architecten, waaronder architect Bastiaan Jongerius. Samen met onze architecten willen we een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken. Met onze betrokkenheid en vindingrijkheid, realiseren wij woningen met karakter, met uitstraling. Kenmerkend voor Kemperbouw is de zeer hoge kwaliteitsstandaard tegen een scherpe prijs. Onze meerwaarde zorgt ervoor dat u bijzonder en comfortabel kunt wonen.

Uw wensen staan bij ons centraal. Wij leveren het vakmanschap, de kwaliteit, de helderheid en de flexibiliteit. Van planfase tot oplevering zorgen wij ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Kemperbouw levert uw bouwproject op tijd op en binnen het vooraf afgesproken budget. Bij onze onderneming weet u altijd waar u aan toe bent.

Op Kemperbouw kunt u vertrouwen
Kemperbouw is uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met vier vaste bouwers en geldt als dé aannemer voor particulieren in Purmerend en wijde omgeving. Heeft u een bouwwens, realiseer die samen met uw betrouwbare partner Kemperbouw.
Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt u garantie en zekerheid. Kemperbouw is het vertrouwde bouwbedrijf voor al uw verbouwingen. Dat zeggen we niet alleen zelf, dat zeggen juist onze klanten:

 • Kemperbouw levert pas echt vakwerk
 • Het resultaat overtrof onze verwachtingen ruimschoots
 • Opgeleverd binnen de afgesproken tijd
 • Transparant over de prijs van de start tot de oplevering
 • Begeleiding gedurende het gehele bouwproces
 • Mijn wensen hebben ze echt waargemaakt
 • Vindingrijk en zeer betrokken
 • Kemperbouw is één brok bouwexpertise
 • Eén aanspreekpunt van begin tot eind en daarna
 • Respect voor mijn huiselijke omgeving tijdens de werkzaamheden
 • De samenwerking met Kemperbouw is fantastisch


Wilt u meer weten over wat Kemperbouw voor u kan betekenen, dan nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag met u om de tafel om uw vragen te beantwoorden en ideeën uit te werken tot een bouwplan op maat voor een scherpe prijs.

Onze projecten

Ransdorp

Ransdorp

De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

Lees meer
Purmerend

Purmerend

Twee eigenaren, twee buren, wilden allebei een aanbouw aan hun woning. De woningen staan in een rij aan elkaar vast en door beide aanbouwen in één keer te realiseren, konden we er echt één geheel van maken.

Lees meer
Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster

De eigenaar van deze winkel in groenten en fruit moest zijn oude loods weghalen en vroeg ons ‘er wat knaps’ voor in de plaats neer te zetten. Het nieuwe pand moest dezelfde functie krijgen.

Lees meer
Weesperzijde Amsterdam

Weesperzijde Amsterdam

De bewoners wonen drie hoog en hebben de beschikking over de gehele verdieping. Wat zij misten, was een plek om buiten te kunnen zitten.

Lees meer
Warder

Warder

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer
IJburg

IJburg

Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer
Bollenschuur Lisse

Bollenschuur Lisse

Deze in onbruik geraakte bollenschuur wilde de eigenaar om laten toveren tot een eigenzinnig woonhuis.

Lees meer
Purmerend, gevelbekleding

Purmerend, gevelbekleding

De uitbouw van deze woning was beneden en boven toe aan een nieuwe gevelbekleding.

Lees meer
Purmerend, Herenhuis

Purmerend, Herenhuis

De eigenaar vond het metselwerk onder zijn ramen oud, lelijk en vies. Of wij daar niet wat aan konden doen.

Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

In Amsterdam mochten we een nieuwe badkamer maken, maar dan wel één met een moderne en strakke uitstraling.

Lees meer
Kemperbouw
Cantekoogweg 23R, 1442 LG Purmerend

0299 425 838

Een oplossing die bij u past!

Kemperbouw Purmerend is een veelzijdige bouwbedrijf in Pumerend, met veel ervaring in het bouwen van een thuis.
Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en maken heldere afspraken. Uw project leveren wij binnen de afgesproken prijs en tijd op. Wij realiseren in nauwe samenwerking met u de meest uiteenlopende woonwensen. Uw wens staat bij ons steeds centraal, het gaat immers om uw woongenot.

Samen met u maken wij van uw ideeën dé woning die bij u past.