Ransdorp

Een mooie woning gelegen in het landelijke Ransdorp onder de rook van Amsterdam. De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

De uitvoering

De opdrachtgever heeft architectenbureau W3-architecten benaderd voor het ontwerp en het tekenwerk, waarna wij de bouwkundige werkzaamheden hebben uitgevoerd. In de stijl van de woning is de uitbouw gerealiseerd. De markante houten gevelbekleding is doorgezet in de uitbouw. In het platte dakvlak is een wolfseind lichtkoepel geplaatst die zorgt voor direct daglicht in de woning. De openslaande deuren met aansluitend het onderheide terras zorgen voor een extra verlengstuk van de woning. Binnen zijn de wanden mooi glad gestukt. De vloer is voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met vloertegels. De schilder heeft vervolgens alles netjes gesausd en geschilderd.

Het resultaat

De aanbouw geeft karakter aan de woning. Voor wie het niet weet, lijkt het alsof de woning oorspronkelijk is ontworpen met aanbouw. Met de unieke lichtstraat hebben we binnen een zee aan daglicht gecreëerd. Het onderheide terras is een verlengstuk van de woning geworden.

 

Klantreactie:

"Dit was echt te gek"

Ik heb een vraag