Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Reviews

"Prettig bedrijf. Denken mee. Doen wat ze beloven. Bijzonder blij met onze mooie aanbouw."
Carel en Ellen Schön
"De verbouwing verliep prima via aannemingsbedrijf Kemper. We hadden duidelijke prijsafspraken en een duidelijk werkschema. Zo wisten we dat de verbouwing een aardige tijd in beslag zou nemen. Maar alle door Kemper ingehuurde timmermannen, schilders, tegelzetters, loodgieters en stukadoors waren op tijd en deskundig op hun vakgebied. De communicatie verliep via Kemper en vlot en soepel. Wij waren heel tevreden met het eindresultaat."
Jet Dijkshoorn
"Wij hebben recent nieuwe kozijnen/ramen laten plaatsen door de fa Kemper en zijn daarover zeer tevreden. Werkzaamheden werden keurig en professioneel verricht en problemen die men tegenkwam werden flexibel opgelost (bij het plaatsen van 1 raamkozijn bleken houten latten boven het raam helemaal verrot te zijn). Goede adviezen gehad over een lang bestaand probleem bij ons op het dak terwijl dat niet bij de opdracht hoorde en terwijl men ook wist dat de volgende dag die problemen door een andere bedrijf werden opgepakt. Dat noem ik nog eens betrokkenheid bij de klant. Dat voelt betrouwbaar en wij gaan voor een volgende opdracht zeker weer naar de fa Kemper."
Anita Klinkenberg-Rijser
"Wij hadden in eerste instantie de wens om onze woning aan de voorkant uit te bouwen omdat wij graag een grotere keuken wilden. Erwin Kemper heeft zich samen met zijn team gebogen over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk is er - door aan de achterkant een uitbouw te plaatsen en aan de voorkant het kozijn te vergroten - een fantastische mooie oplossing gecreeerd waardoor onze woning vele malen groter werd en daarbij ook veel meer licht inval in de gehele woning is ontstaan. Tijdens het bouwproces was er dagelijks contact met Erwin en hij werkt samen met vaklui die door hem aangestuurd worden. Kortom wij zijn ontzettend blij met deze vakkundige aannemer en vooral ook het meedenken tijdens het hele bouwproces. "
Sandra en Ronald Lunstroo