Bouwgarant

Als u gaat bouwen of verbouwen, wilt u vooraf zekerheid. U wilt zeker weten dat u uw geld goed besteedt. Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt u garantie en zekerheid. Met een BouwGarant-aannemer haalt u ervaren vakmensen en met een BouwGarant-aannemer kunt u rekenen op:

  • Kwaliteit
  • Heldere afspraken
  • Grip op de kosten
  • Service
  • Betrouwbaarheid
  • Verbouwgarantie

BouwGarant-aannemers worden periodiek gekeurd en BouwGarant-aannemers zijn aangesloten bij een onafhankelijke Geschillencommissie. Dat biedt u garantie en zekerheid.

We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag met u om de tafel om uw vragen te beantwoorden en ideeën uit te werken tot een uniek bouwplan, op maat en voor een scherpe prijs.

Onze projecten

Ransdorp

Ransdorp

De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

Lees meer
Purmerend

Purmerend

Twee eigenaren, twee buren, wilden allebei een aanbouw aan hun woning. De woningen staan in een rij aan elkaar vast en door beide aanbouwen in één keer te realiseren, konden we er echt één geheel van maken.

Lees meer
Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster

De eigenaar van deze winkel in groenten en fruit moest zijn oude loods weghalen en vroeg ons ‘er wat knaps’ voor in de plaats neer te zetten. Het nieuwe pand moest dezelfde functie krijgen.

Lees meer
Weesperzijde Amsterdam

Weesperzijde Amsterdam

De bewoners wonen drie hoog en hebben de beschikking over de gehele verdieping. Wat zij misten, was een plek om buiten te kunnen zitten.

Lees meer
Warder

Warder

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer
IJburg

IJburg

Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer
Bollenschuur Lisse

Bollenschuur Lisse

Deze in onbruik geraakte bollenschuur wilde de eigenaar om laten toveren tot een eigenzinnig woonhuis.

Lees meer
Purmerend, gevelbekleding

Purmerend, gevelbekleding

De uitbouw van deze woning was beneden en boven toe aan een nieuwe gevelbekleding.

Lees meer
Purmerend, Herenhuis

Purmerend, Herenhuis

De eigenaar vond het metselwerk onder zijn ramen oud, lelijk en vies. Of wij daar niet wat aan konden doen.

Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

In Amsterdam mochten we een nieuwe badkamer maken, maar dan wel één met een moderne en strakke uitstraling.

Lees meer
Kemperbouw
Cantekoogweg 23R, 1442 LG Purmerend

0299 425 838

Een oplossing die bij u past!

Kemperbouw Purmerend is een veelzijdige bouwbedrijf in Pumerend, met veel ervaring in het bouwen van een thuis.
Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en maken heldere afspraken. Uw project leveren wij binnen de afgesproken prijs en tijd op. Wij realiseren in nauwe samenwerking met u de meest uiteenlopende woonwensen. Uw wens staat bij ons steeds centraal, het gaat immers om uw woongenot.

Samen met u maken wij van uw ideeën dé woning die bij u past.