Diensten

Heb je plannen om te gaan verbouwen? Wil je jouw woonruimte beneden uitbreiden met een aanbouw? Wil je een dakkapel voor meer ruimte boven? Wil je de tuin betrekken bij jouw woning met openslaande deuren? Of droom je van een nieuw huis dat helemaal bij jou past? Welke woonwens je ook hebt, Kemperbouw zorgt voor een uniek ontwerp en kan iedere wens vervullen. 

Jouw wens staat bij ons centraal. Kemperbouw creëert woningen met karakter. Is jouw wens nog niet helemaal uitgekristalliseerd, dan helpen we je graag met het concreet maken tot een volledig bouwplan. Wij beschikken over meer dan 35 jaar bouwexpertise. Met onze ervaring brengen we jou op nieuwe ideeën. In overleg met jou ontwerpen we een bouwvoorstel dat je verrast en dat bij je past.

Kemperbouw realiseert ontwerpen van gerenommeerde architecten

Al onze klanten zijn verbaasd over het resultaat na een verbouwing.
“Ik had vooraf niet gedacht dat een aanbouw van 2 of 3 meter zo veel extra woonruimte geeft.”
“Zelf was ik nooit op het idee van een lichtstraat op het dak van onze aanbouw gekomen. 
Wat een geweldige vondst om onze woonkamer op deze manier te voorzien van meer daglicht.”
Hoe je jouw woning ook wilt verbouwen, in overleg komen we tot mooie oplossingen. Wanneer je bij ons aanklopt met de opdracht voor een erker aan de voorzijde van jouw woning, dan kan het zijn dat een uitbreiding aan de achterzijde van jouw huis de beste optie is. 

Kemperbouw komt met verrassende oplossingen. Profiteer van onze creativiteit, ervaring en bouwexpertise!

Wij ontwerpen unieke bouwplannen, op maat en voor een scherpe prijs

Wanneer duidelijk is wat jij wil, dan spreken we voordat het bouwproces begint helder af wat de kosten zijn en wanneer we het project opleveren. Daar houden wij ons aan. Veranderen jouw wensen tijdens de verbouwing? Dan is voor jou altijd duidelijk wat de consequenties zijn.
Onze vakmensen denken tijdens de bouw voortdurend met jou mee en bieden oplossingen aan die jouw woongenot groter maken. Wanneer bijvoorbeeld de draairichting van een deur andersom veel beter is, dan kiezen we in overleg met jou voor de beste oplossing.

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag met jou om de tafel om jouw vragen te beantwoorden en ideeën uit te werken tot een uniek bouwplan, op maat en voor een scherpe prijs.

Ik heb een vraag