Diensten

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Wilt u uw woonruimte beneden uitbreiden met een aanbouw? Wilt u een dakkapel voor meer ruimte boven? Wilt de tuin betrekken bij uw woning met openslaande deuren? Of, droomt u van een nieuw huis dat helemaal bij u past? Welke woonwens u ook heeft, Kemperbouw zorgt voor een uniek ontwerp en kan iedere wens vervullen.
Uw wens staat bij ons centraal. Kemperbouw creëert woningen met karakter.  Is uw wens nog niet helemaal uitgekristalliseerd, dan helpen we u graag met het vervolmaken ervan tot een volledig bouwplan. Wij beschikken over meer dan 35 jaar bouwexpertise. Met onze ervaring brengen we u op nieuwe ideeën. In overleg met u ontwerpen we een bouwvoorstel dat u verrast en dat bij u past.

Kemperbouw realiseert ontwerpen van gerenommeerde architecten
Al onze klanten zijn verbaasd over het resultaat na een verbouwing. “Ik had vooraf niet gedacht dat  een aanbouw van 2 of 3 meter zo veel extra woonruimte geeft.” “Zelf was ik nooit op het idee van een lichtstraat op het dak van onze aanbouw gekomen. Wat een geweldige vondst om onze woonkamer op deze manier te voorzien van meer daglicht.”
Hoe u uw woning ook wilt verbouwen, in overleg komen we tot mooie oplossingen. Wanneer u bij ons aanklopt met de opdracht voor een erker aan de voorzijde van uw woning, dan kan het zijn dat een uitbreiding aan de achterzijde van uw huis de beste optie is. Kemperbouw komt met verrassende oplossingen. Profiteer van onze creativiteit, ervaring en bouwexpertise!

Wij ontwerpen unieke bouwplannen, op maat en voor een scherpe prijs
Wanneer duidelijk is wat u wilt, dan spreken we voordat het bouwproces begint helder af wat de kosten zijn en wanneer we uw project opleveren. Daar kunt u ons aan houden. Veranderen uw wensen tijdens de verbouwing, dan is voor u altijd duidelijk wat daarvan de consequenties zijn.  
Onze vakmensen denken tijdens de bouw voortdurend met u mee en bieden u oplossingen aan die uw woongenot groter maken. Wanneer bijvoorbeeld de draairichting van een deur andersom veel beter is, dan kiezen we in overleg met u voor de beste oplossing.

We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. We gaan graag met u om de tafel om uw vragen te beantwoorden en ideeën uit te werken tot een uniek bouwplan, op maat en voor een scherpe prijs.

Onze projecten

Ransdorp

Ransdorp

De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

Lees meer
Purmerend

Purmerend

Twee eigenaren, twee buren, wilden allebei een aanbouw aan hun woning. De woningen staan in een rij aan elkaar vast en door beide aanbouwen in één keer te realiseren, konden we er echt één geheel van maken.

Lees meer
Zuidoostbeemster

Zuidoostbeemster

De eigenaar van deze winkel in groenten en fruit moest zijn oude loods weghalen en vroeg ons ‘er wat knaps’ voor in de plaats neer te zetten. Het nieuwe pand moest dezelfde functie krijgen.

Lees meer
Weesperzijde Amsterdam

Weesperzijde Amsterdam

De bewoners wonen drie hoog en hebben de beschikking over de gehele verdieping. Wat zij misten, was een plek om buiten te kunnen zitten.

Lees meer
Warder

Warder

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer
IJburg

IJburg

Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer
Bollenschuur Lisse

Bollenschuur Lisse

Deze in onbruik geraakte bollenschuur wilde de eigenaar om laten toveren tot een eigenzinnig woonhuis.

Lees meer
Purmerend, gevelbekleding

Purmerend, gevelbekleding

De uitbouw van deze woning was beneden en boven toe aan een nieuwe gevelbekleding.

Lees meer
Purmerend, Herenhuis

Purmerend, Herenhuis

De eigenaar vond het metselwerk onder zijn ramen oud, lelijk en vies. Of wij daar niet wat aan konden doen.

Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

In Amsterdam mochten we een nieuwe badkamer maken, maar dan wel één met een moderne en strakke uitstraling.

Lees meer
Kemperbouw
Cantekoogweg 23R, 1442 LG Purmerend

0299 425 838

Een oplossing die bij u past!

Kemperbouw Purmerend is een veelzijdige bouwbedrijf in Pumerend, met veel ervaring in het bouwen van een thuis.
Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en maken heldere afspraken. Uw project leveren wij binnen de afgesproken prijs en tijd op. Wij realiseren in nauwe samenwerking met u de meest uiteenlopende woonwensen. Uw wens staat bij ons steeds centraal, het gaat immers om uw woongenot.

Samen met u maken wij van uw ideeën dé woning die bij u past.