Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Dakopbouw

Voordelen van een dakopbouw

Met een dakopbouw wordt een geheel nieuwe verdieping en/of terras gecreëerd! Dit zorgt voor ontzettend veel extra ruimte. Wanneer je kiest voor een dakopbouw met veel glas krijg je veel licht in je huis. 

Is mijn huis geschikt voor een dakopbouw?

Een dakopbouw kan op vrijwel elke ondergrond gebouwd worden. Je kunt een dakopbouw op je garage laten plaatsen, of een dakopbouw op een uitbouw laten bouwen. Zelfs op schuine daken kunnen we dakopbouwen plaatsen. Afhankelijk van het soort dak, kan er ook een dakterras worden gemaakt. Ideaal wanneer je een kleine (of geen) tuin hebt. 

Een dakkapel

Een dakkapel is ook een dakopbouw. Met een dakkapel krijg je meer ruimte in huis, en met ramen erin heb je nog meer licht in huis. 

 

Waarom een dakopbouw van Kemperbouw?

✓ Maatwerk: Geen enkel project is hetzelfde. We luisteren naar jouw wensen voor de dakopbouw en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

✓ BouwGarant keurmerk: Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt jou garantie en zekerheid.

✓ Kwaliteit: Ons streven naar de hoogste kwaliteit uit zich in elk project dat we aanpakken.

Lees meer over ons

 

 

Lees meer over dit project van een dakopbouw in Ijburg

Wil jij ook een dakopbouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt bouwplan voor dakopbouw. Jij droomt, wij bouwen.

Neem contact op