Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Projecten

Wij zijn een allround bouwbedrijf met uiteenlopende projecten. Zie hieronder een aantal van onze projecten die succesvol zijn opgeleverd.

Ransdorp, Amsterdam

Een mooie woning gelegen in het landelijke Ransdorp onder de rook van Amsterdam. De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

Lees meer

Purmerend

Twee eigenaren, twee buren, wilden allebei een aanbouw aan hun woning. De woningen staan in een rij aan elkaar vast en door beide aanbouwen in één keer te realiseren, konden we er echt één geheel van maken.

Lees meer

Warder, Edam-Volendam

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer

IJburg, Amsterdam

Kemperbouw werkt veel samen met gerenommeerde architecten. Op IJburg mochten wij een nieuwbouwwoning neerzetten die getekend is door de bekende architect Bastiaan Jongerius. Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer

Amsterdam

In Amsterdam mochten we een nieuwe badkamer maken, maar dan wel één met een moderne en strakke uitstraling.

Lees meer

Bollenschuur in Lisse

Deze in onbruik geraakte bollenschuur wilde de eigenaar om laten toveren tot een eigenzinnig woonhuis.

Lees meer

Gevelbekleding in Purmerend

De uitbouw van deze woning was beneden en boven toe aan een nieuwe gevelbekleding. Oprichter Piet Kemper van Kemperbouw heeft deze kwalitatief goede uitbouw nog gebouwd. Tot grote tevredenheid van de eigenaren, want Kemperbouw mocht het moderniseren van de gevel opnieuw uitvoeren.

Lees meer

Herenhuis in Purmerend

Dit statige herenhuis, stammende uit begin 20e eeuw, staat in hartje Purmerend. De eigenaar vond het metselwerk onder zijn ramen oud, lelijk en vies. Of wij daar niet wat aan konden doen.

Lees meer

Weesperzijde, Amsterdam

De bewoners wonen drie hoog en hebben de beschikking over de gehele verdieping. Wat zij misten, was een plek om buiten te kunnen zitten.

Lees meer

Zuidoostbeemster

De eigenaar van deze winkel in groenten en fruit moest zijn oude loods weghalen en vroeg ons ‘er wat knaps’ voor in de plaats neer te zetten. Het nieuwe pand moest dezelfde functie krijgen.

Lees meer

Dakopbouw in IJburg

In 2006 hebben wij voor de famillie Hekma een nieuwbouw woning gebouwd. Inmiddels was de wens er om meer ruimte te creëren. De dakopbouw is geheel in stijl van de woning ontworpen.

Lees meer

Kop van West, Purmerend

Kop van West is een uitbreidingsgebied van Purmerend. Hier hebben wij de gelegenheid gekregen om als één van de eersten een woning te mogen bouwen.

Lees meer