Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Nieuwbouw woning in Kop van West, Purmerend

Kop van West is een uitbreidingsgebied in Purmerend, waar Kemperbouw de gelegenheid kreeg om als een van de eersten een woning te bouwen. Dit project bood een kans om een uniek en stijlvol huis te creëren dat voldoet aan moderne woonwensen en tegelijkertijd past in het door de gemeente opgestelde kader.

De uitvoering

Onder de begeleiding van Architect Bastiaan Jongerius hebben we een prachtig "Pakhuis" ontworpen en gebouwd, waarbij traditionele elementen gecombineerd werden met moderne functionaliteiten.

Bijzondere kenmerken van het ontwerp

Klassieke opbouw van stenen: De woning heeft een klassieke opbouw van stenen, waarbij de verdiepingen verspringen en de randen geaccentueerd zijn met een staande rollaag. Dit geeft het pand een robuuste en tijdloze uitstraling.

Reliëf in de zijgevels: In de zijgevels is reliëf aangebracht door middel van terugliggende vlakken in het metselwerk, wat zorgt voor een interessante textuur en diepte.

Woonruimte op de eerste verdieping: De woonruimte bevindt zich op de eerste verdieping, wat zorgt voor een unieke indeling en optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Balkon aan de achterzijde: Aan de achterzijde van de woning is een balkon gecreëerd, wat een heerlijke buitenruimte biedt voor ontspanning en recreatie.

Het resultaat

Het resultaat is een prachtig project dat van begin tot eind schittert. De woning combineert een klassieke esthetiek met moderne woonfuncties, waardoor het een opvallend en stijlvol pand is in het uitbreidingsgebied Kop van West.

 

Wil jij ook jouw project realiseren met Kemperbouw?

Met trots presenteren we dit project als een voorbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wil jij ook jouw bouwproject realiseren met Kemperbouw? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden en maken een op maat gemaakt bouwplan. Jij droomt, wij bouwen!

Neem contact op