Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Uitbouw of aanbouw

Wat is het verschil tussen een uitbouw en aanbouw?

Uitbouw en aanbouw zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt in de context van huisuitbreiding, maar ze hebben verschillende betekenissen. 

Een aanbouw verwijst naar een compleet nieuw gedeelte dat aan een bestaand gebouw wordt toegevoegd. Terwijl een uitbouw betekent dat een bestaande ruimte wordt vergroot. Een uitbouw breidt dus de bestaande structuur van je woning uit zonder dat er een volledig nieuw gedeelte wordt toegevoegd. 

 

De voordelen van een uitbouw of aanbouw

Je krijgt een grotere woonkamer, meer licht in huis, en je huis wordt meer waard. Een uitbouw/aanbouw aan huis heeft vele voordelen. Of je nu een stenen uitbouw, een houten uitbouw of een glazen uitbouw wilt, Kemperbouw is jouw betrouwbare partner! Bij Kemperbouw kunnen we vrijwel elk soort uitbouw of aanbouw voor jouw woning maken. 

Neem contact op

Lees meer over dit aanbouw project in Purmerend

Lees meer over dit aanbouw project in Amsterdam

Waarom een uitbouw of aanbouw van Kemperbouw?

✓ Maatwerk: Geen enkel project is hetzelfde. We luisteren naar jouw wensen voor de uitbouw of aanbouw en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

✓ BouwGarant keurmerk: Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt jou garantie en zekerheid.

✓ Kwaliteit: Ons streven naar de hoogste kwaliteit uit zich in elk project dat we aanpakken.

Lees meer over ons

 

Dit zeggen onze klanten

"Prettig bedrijf. Denken mee. Doen wat ze beloven. Bijzonder blij met onze mooie aanbouw." - Carel en Ellen Schön

"Wij hadden in eerste instantie de wens om onze woning aan de voorkant uit te bouwen, omdat wij graag een grotere keuken wilden. Erwin Kemper heeft zich samen met zijn team gebogen over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk is er - door aan de achterkant een uitbouw te plaatsen en aan de voorkant het kozijn te vergroten - een fantastische mooie oplossing gecreëerd waardoor onze woning vele malen groter werd en daarbij ook veel meer licht inval in de gehele woning is ontstaan. Tijdens het bouwproces was er dagelijks contact met Erwin en hij werkt samen met vaklui die door hem aangestuurd worden. Kortom, wij zijn ontzettend blij met deze vakkundige aannemer en vooral ook het meedenken tijdens het hele bouwproces." - Sandra en Ronald Lunstroo

Neem contact op

Wil jij ook een aanbouw of uitbouw?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt bouwplan voor jouw uitbouw of aanbouw. Jij droomt, wij bouwen.

Neem contact op

 

Stel je vraag

Projecten