Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Uitbouw of aanbouw

Je krijgt een grotere woonkamer, meer licht in huis, en je huis wordt meer waard. Een uitbouw aan huis heeft vele voordelen. Of je nu een stenen uitbouw, een houten uitbouw of een glazen uitbouw wil, dan kunnen we dat voor jou maken!

Wat voor uitbouw?

We kunnen vrijwel elke soort uitbouw/aanbouw voor jou maken. Of je nu een serre wil, een uitbouw in dezelfde stijl als jouw huis, of een erker aan de voorkant van je huis wil. 

Een serre laten plaatsen

Een serre bestaat grotendeels (of volledig) uit glas, en laat dus veel licht binnen. Een serre hoeft niet dezelfde stijl te zijn als het huis, en kan dus volledig naar jouw wens gemaakt worden.

In de winter koelt een serre snel af, maar in de zomer wordt de serre lekker snel warm. Daarnaast is een serre vaak goedkoper dan een (stenen) uitbouw.

 

Uitbouw/aanbouw aan huis

Woon jij in een rijtjeshuis en wil je meer ruimte in de woonkamer? Dan is een uitbouw achter je huis hier ideaal voor. Deze kan in dezelfde stijl als jouw woning gemaakt worden, waardoor jouw huis er mooi uit blijft zien.

Willen jouw buren ook een aanbouw, dan kunnen we, dit in een keer, samen bouwen. Hierdoor blijven jullie huizen een mooi geheel.

 

Een erker aanbouwen

Erkers worden vaak aan de voorkant van een huis geplaatst, maar kunnen in principe overal aan je huis gebouwd worden. Met een erker wordt de gevel van je huis uitgebreid, en wordt de stijl van jouw huis behouden.

Erkers zijn vaak rechthoekig maar kunnen ook in de vorm van een halve hexagoon, of zelfs rond gebouwd worden. Het is maar net wat jij wil. 

Een dubbele erker die we hebben gebouwd in Purmerend

 

Deze erker heeft een mooi lichtstraatje, voor meer licht

Ik wil een aanbouw

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt bouwplan. Jij droomt, wij bouwen!

Neem contact met ons op

 

Stel je vraag

Projecten