Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Nieuwbouwwoning in IJburg, Amsterdam

Kemperbouw werkt regelmatig samen met gerenommeerde architecten. Wij mochten op IJburg een nieuwbouwwoning realiseren, ontworpen door de bekende architect Bastiaan Jongerius. Dit architectenbureau streeft ernaar om plezierige en nuttige bouwwerken te creëren en koos Kemperbouw als betrouwbare partner voor dit innovatieve project.

De uitvoering

Het unieke ontwerp van Bastiaan Jongerius heeft zowel praktische als esthetische waarde. Door gebruik te maken van rechte wanden, heeft de architect maximale ruimte gecreëerd binnen de woning. Tegelijkertijd zorgt de speelse vorm voor een plezierige leefomgeving. Dit slimme ontwerp combineert functionaliteit en esthetiek op een meesterlijke manier.

 

Bijzondere kenmerken van het ontwerp

  • Rechte wanden: De rechte wanden in het ontwerp zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte, wat bijdraagt aan de functionaliteit van de woning.
  • Speelse vorm: De speelse vorm van de woning, ondanks de rechte wanden, maakt het ontwerp visueel interessant en aangenaam om in te wonen.
  • Vide: De verdieping bestaat uit twee afzonderlijke vloervelden, onderbroken door een vide, wat zorgt voor een open en luchtige sfeer.
  • Glazen benedenverdieping: De benedenverdieping is opgebouwd uit aaneengeschakelde glazen panelen zonder tussenstijlen, wat een moderne en transparante uitstraling geeft.
  • Robuuste houten geveldelen: De bovenverdieping is bekleed met robuuste houten geveldelen, wat een contrasterend en visueel opvallend effect creëert. 

 

Het resultaat

Het eindresultaat is een woning waarvan de bovenverdieping lijkt te zweven boven de volledig glazen benedenverdieping. Dit karakteristieke ontwerp blijft verrassen, hoe vaak je er ook naar kijkt. De combinatie van glas en hout, samen met de speelse maar functionele vorm, maakt deze woning tot een uniek en indrukwekkend bouwwerk.

Wil jij ook jouw project realiseren met Kemperbouw?

Met trots presenteren we dit project als een voorbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wil jij ook jouw bouwproject realiseren met Kemperbouw? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden en maken een op maat gemaakt bouwplan. Jij droomt, wij bouwen!

Neem contact op