Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Mindervalide aanpassingen

Een mindervalide aanpassing realiseren

Soms is het nodig om je woning te laten aanpassen om nog goed en veilig te blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat jij of jouw partner niet meer alles makkelijk kunnen door ouderdom, mindervaliditeit of een handicap. Bouwbedrijf Kemperbouw heeft de afgelopen jaren veel woningen en panden aangepast.

Van de gemeente kun je een vergoeding krijgen om je woning te laten aanpassen. De WMO-regeling zorgt er voor dat mindervaliden, ouderen, gehandicapten of mensen met een psychische aandoening een beroep kunnen doen op een vergoeding. Dit kun je regelen bij jouw gemeente. 

 

Wat is er mogelijk? 

Als je denkt aan aanpassingen voor jouw huis, dan kan dit in verschillende soorten en maten geregeld worden. Hieronder vind je een lijstje met mogelijke aanpassingen.

  • Drempels verwijderen. 
  • traplift.
  • instapbad plaatsen. 
  • In hoogte verstelbare keuken 
  • woning ombouwen voor een gedeeltelijke 1 verdieping woning. 

Waarom een mindervalide aanpassing met Kemperbouw?

✓ Maatwerk: Geen enkel project is hetzelfde. We luisteren naar jouw wensen voor de mindervalide aanpassing en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

✓ BouwGarant keurmerk: Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt jou garantie en zekerheid.

✓ Kwaliteit: Ons streven naar de hoogste kwaliteit uit zich in elk project dat we aanpakken.

 

Wil jij ook een mindervalide aanpassing?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt bouwplan voor jouw mindervalide aanpassing. Jij droomt, wij bouwen.

Neem contact op