Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Dakopbouw in IJburg, Amsterdam

In 2006 bouwde Kemperbouw een nieuwbouwwoning voor de familie Hekma. Inmiddels ontstond de wens om meer ruimte te creëren. De dakopbouw, ontworpen geheel in de stijl van de oorspronkelijke woning, was het antwoord op deze wens.

De uitvoering

Bij het realiseren van de dakopbouw hebben we bijzondere aandacht besteed aan esthetiek en integratie met de bestaande woning.

 

Bijzondere kenmerken van het ontwerp

  • Gebruik van glas: De dakopbouw maakt intensief gebruik van glas, wat zorgt voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel.
  • Western red cedar geveldelen: De dakopbouw is bekleed met houten Western red cedar geveldelen, wat bijdraagt aan een warme en natuurlijke uitstraling.
  • Esthetische aansluitdetails: De dakopbouw is uitgevoerd met prachtige esthetische aansluitdetails, waaronder een houten overstekend kader aan het dakvlak en verlijmde glasvlakken in de hoeken.
  • Vlammen houten platen: Binnen is het plafond afgewerkt met schitterende vlammende houten platen. Deze geven de ruimte een luxe uitstraling.
  • Zwevend plafond: Dankzij het rondom doorlopende glasoppervlak lijkt het plafond te zweven boven de ruimte, wat een bijzonder visueel effect creëert.

 

Het resultaat

De dakopbouw is volledig in de stijl van de woning gerealiseerd en lijkt alsof het altijd onderdeel van het oorspronkelijke ontwerp is geweest. De constructie zorgt voor veel lichtinval en vergroot de leefruimte aanzienlijk.

 

 

Wil jij ook jouw project realiseren met Kemperbouw?

Met trots presenteren we dit project als een voorbeeld van ons vakmanschap en onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Wil jij ook jouw bouwproject realiseren met Kemperbouw? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden en maken een op maat gemaakt bouwplan. Jij droomt, wij bouwen!

Neem contact op