Purmerend, Herenhuis

Dit statige herenhuis, stammende uit begin 20e eeuw, staat in hartje Purmerend. De eigenaar vond het metselwerk onder zijn ramen oud, lelijk en vies. Of wij daar niet wat aan konden doen.

Lees meer

Purmerend, gevelbekleding

De uitbouw van deze woning was beneden en boven toe aan een nieuwe gevelbekleding. Oprichter Piet Kemper van Kemperbouw heeft deze kwalitatief goede uitbouw nog gebouwd. Tot grote tevredenheid van de eigenaren, want Kemperbouw mocht het moderniseren van de gevel opnieuw uitvoeren.

Lees meer

Bollenschuur Lisse

Deze in onbruik geraakte bollenschuur wilde de eigenaar om laten toveren tot een eigenzinnig woonhuis.

Lees meer

IJburg

Kemperbouw werkt veel samen met gerenommeerde architecten. Op IJburg mochten wij een nieuwbouwwoning neerzetten die getekend is door de bekende architect Bastiaan Jongerius. Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer

Warder

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer

Weesperzijde Amsterdam

De bewoners wonen drie hoog en hebben de beschikking over de gehele verdieping. Wat zij misten, was een plek om buiten te kunnen zitten.

Lees meer

Ik heb een vraag