Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Projecten

Wij zijn een allround bouwbedrijf met uiteenlopende projecten. Zie hieronder een aantal van onze projecten die succesvol zijn opgeleverd.

IJburg, Amsterdam

Kemperbouw werkt veel samen met gerenommeerde architecten. Op IJburg mochten wij een nieuwbouwwoning neerzetten die getekend is door de bekende architect Bastiaan Jongerius. Dit architectenbureau wil een bijdrage leveren aan plezierige en nuttige bouwwerken en koos Kemperbouw als betrouwbare partner.

Lees meer

Warder, Edam-Volendam

De keuken in deze woning voldeed niet meer aan de eisen en geneugten van deze tijd. Daarnaast miste de bewoonster het uitzicht vanuit de keuken op de landerijen achter haar woning.

Lees meer

Purmerend

Twee eigenaren, twee buren, wilden allebei een aanbouw aan hun woning. De woningen staan in een rij aan elkaar vast en door beide aanbouwen in één keer te realiseren, konden we er echt één geheel van maken.

Lees meer

Ransdorp, Amsterdam

Een mooie woning gelegen in het landelijke Ransdorp onder de rook van Amsterdam. De eigenaren hadden de wens om beneden de woonkamer te verruimen en aansluitend een riant terras te creëren, waardoor ze optimaal kunnen genieten van het uitzicht van dit prachtige gebied.

Lees meer