Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Verbouwen

Mogelijkheden om te verbouwen

Of het nu gaat om het renoveren van je badkamer, het verbouwen van je zolder, het renoveren van je toilet, het verbouwen van je keuken of een complete verbouwing of renovatie van je huis, wij hebben de expertise en ervaring om jouw project succesvol te voltooien.

Neem contact op

Lees meer over deze verbouwing in in Lisse

Waarom een verbouwing met Kemperbouw?

✓ Maatwerk: Geen enkel project is hetzelfde. We luisteren naar jouw wensen voor de verbouwing en bieden oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

✓ BouwGarant keurmerk: Wij zijn aangesloten bij BouwGarant, dat biedt jou garantie en zekerheid.

✓ Kwaliteit: Ons streven naar de hoogste kwaliteit uit zich in elk project dat we aanpakken.

Transparantie en open communicatie: We zullen jou gedurende het hele proces op de hoogte houden van de voortgang, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van uw project. 

Werken binnen de afgesproken deadlines: We streven ernaar om binnen de afgesproken deadlines te werken, zodat u zo snel mogelijk van uw vernieuwde ruimte kunt genieten.

Veiligheid: We zorgen ervoor dat onze bouwplaatsen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw verbouwing veilig en probleemloos verloopt. 

Lees meer over ons

Dit zeggen onze klanten

"De verbouwing verliep prima via aannemingsbedrijf Kemperbouw. We hadden duidelijke prijsafspraken en een duidelijk werkschema. Zo wisten we dat de verbouwing een aardige tijd in beslag zou nemen. Maar alle door Kemper ingehuurde timmermannen, schilders, tegelzetters, loodgieters en stukadoors waren op tijd en deskundig op hun vakgebied. De communicatie verliep via Kemper en vlot en soepel. Wij waren heel tevreden met het eindresultaat." - Jet Dijkshoorn

Neem contact op

Lees meer over deze verbouwing in Purmerend.

Wil jij ook verbouwen?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken. Wij beantwoorden graag al je vragen en werken je ideeën uit tot een op maat gemaakt bouwplan voor jouw verbouwing. Jij droomt, wij bouwen.

Neem contact op