Bel me terug
x

Bel me terug

Laat je telefoonnummer achter, en wij bellen je terug.

Projecten

Wij zijn een allround bouwbedrijf met uiteenlopende projecten. Zie hieronder een aantal van onze projecten die succesvol zijn opgeleverd.

Aanbouw aan woning Basisveenstraat, Purmerend

In de Basisveenstraat in Purmerend wilden de bewoners hun keuken vernieuwen en tegelijkertijd de ruimte vergroten met een aanbouw. Dit project leverde veel complicaties op, maar in samenspraak met de bewoners hebben wij een oplossing gevonden door de woning te vergroten met een uitbouw.

Lees meer

Verbouwing woning Padjedijk, Purmerend

In hartje Purmerend heeft Kemperbouw een compleet appartement gestript en opnieuw ingericht voor een klant. Dit project betrof de renovatie van een oud pand met een winkelruimte op de begane grond en een appartement daarboven, waarbij de nadruk lag op modernisatie en esthetiek.

Lees meer

Nieuwbouwwoningen in Buiksloterham, Amsterdam-Noord

Het voormalig bedrijventerrein Buiksloterham is getransformeerd tot een moderne stadswijk. Kemperbouw had de eer om hier twee naast elkaar gelegen woningen te realiseren, ontworpen door architect Hiske Wegman, waarvan hij zelf een van de woningen bewoont.

Lees meer

Verbouwing woning Hoogte Kadijk, Amsterdam

In een uniek stukje Amsterdam, met de scheepswerf 't Kromhout als achtertuin, werd een woning grondig verbouwd. Deze woning was gedateerd en toe aan een opknapbeurt. Kemperbouw kreeg de taak om de souterrain en eerste verdieping compleet te transformeren en de woning een moderne uitstraling te geven.

Lees meer

Nieuwbouw woning in Kop van West, Purmerend

Kop van West is een uitbreidingsgebied in Purmerend, waar Kemperbouw de gelegenheid kreeg om als een van de eersten een woning te bouwen. Dit project bood een kans om een uniek en stijlvol huis te creëren dat voldoet aan moderne woonwensen en tegelijkertijd past in het door de gemeente opgestelde kader.

Lees meer

Dakopbouw in IJburg, Amsterdam

In 2006 bouwde Kemperbouw een nieuwbouwwoning voor de familie Hekma. Inmiddels ontstond de wens om meer ruimte te creëren. De dakopbouw, ontworpen geheel in de stijl van de oorspronkelijke woning, was het antwoord op deze wens.

Lees meer

Nieuwbouwpand in Zuidoostbeemster

De eigenaar van een groenten- en fruitwinkel vroeg ons om zijn oude loods te vervangen door een aantrekkelijk nieuw gebouw met dezelfde functie. Het doel was om een pand te creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk was, passend bij de landelijke omgeving.

Lees meer

Realisatie balkon in Weesperzijde, Amsterdam

De bewoners van een woning op de derde verdieping in Amsterdam wilden graag een plek om buiten te kunnen zitten. Hoewel ze de beschikking hebben over de hele verdieping, misten ze een buitenruimte om van het weer en het uitzicht te genieten. Kemperbouw werd ingeschakeld om deze wens te realiseren.

Lees meer

Gevelbekleding in Purmerend

De uitbouw van deze woning, zowel op de begane grond als de eerste verdieping, was toe aan nieuwe gevelbekleding. Oprichter Piet Kemper van Kemperbouw had de oorspronkelijke uitbouw gerealiseerd, en tot grote tevredenheid van de eigenaren werd Kemperbouw opnieuw gekozen om de gevel te moderniseren.

Lees meer

Verbouwing bollenschuur in Lisse

De eigenaar van een in onbruik geraakte bollenschuur wilde dit gebouw transformeren tot een uniek en eigentijds woonhuis. Bollenschuren maken deel uit van het industrieel erfgoed van de bloembollencultuur en zijn van groot cultuurhistorisch belang in de Duin- en Bollenstreek. Kemperbouw kreeg de eer om deze visie werkelijkheid te maken en tegelijkertijd het karakter v…

Lees meer

Nieuwbouwwoning in IJburg, Amsterdam

Kemperbouw werkt regelmatig samen met gerenommeerde architecten. Wij mochten op IJburg een nieuwbouwwoning realiseren, ontworpen door de bekende architect Bastiaan Jongerius. Dit architectenbureau streeft ernaar om plezierige en nuttige bouwwerken te creëren en koos Kemperbouw als betrouwbare partner voor dit innovatieve project.

Lees meer

Aanbouw aan woningen in Purmerend

In dit project werkten twee buren samen om hun aangrenzende woningen uit te breiden. Door tegelijkertijd aan hun rijwoningen een aanbouw te realiseren, konden we een harmonisch en naadloos geheel creëren dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Ontdek hoe wij deze uitbreidingsplannen hebben gerealiseerd.

Lees meer

Stel je vraag